Wij vinden uw droomauto!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? U weet welke auto u wilt, maar u heeft geen tijd of de juiste middelen om uw droomauto te vinden?

Stop met zoeken

Wij vinden uw droomauto! Wij verzorgen graag het gehele traject voor u. Wij gaan, na een inventarisatie van uw wensen, op zoek naar de auto van uw dromen. Eenmaal gevonden halen wij de auto voor u op en wordt de auto compleet door ons vakkundige team nagekeken, waar nodig gerepareerd en rijklaar gemaakt en natuurlijk voorzien van APK en afgeleverd met garantie. En mocht u geen tijd hebben de auto op te halen, geen nood, wij leveren de auto graag bij u voor de deur af.

Nazorg

Dát is pas gemak en met de nazorg zit het ook goed! Wij staan voor onderhoud op maat, zijn transparant en betrouwbaar. U heeft er geen omkijken naar. Bij ons vindt u geen mannen in dure pakken, wij gaan graag een stapje verder…

Een auto verkopen kan iedereen, maar vaak stopt de service op het moment dat u het pand verlaat… Onze service begint pas bij de werkplaatsdeur, juist dát onderscheidt ons en maakt ons wie wij zijn: betrouwbaar, met oog voor detail en met passie voor ons vak!

Wij hechten veel waarde aan service verlenen, zijn graag de dorpsgarage op de hoek, waar we zeggen wat we doen en vooral doen wat we zeggen!

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team gaat iedere uitdaging aan.

Loop eens binnen in onze werkplaats, u bent van harte welkom! Of geef ons een zoekopdracht!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0547-272727 info@autoserviceklumpers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0547-272727

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×