Waterstofauto

Waterstof wordt de toekomst! Bent u benieuwd waarom dit is? Hier leest u alle voordelen van het rijden op waterstof.

Waterstof wordt geproduceerd door elektriciteit met water te splitsen in waterstof en zuurstof. Deze energie wordt omgezet in waterstof en zo rijdt u met uw waterstofauto!

Inmiddels heb ik, Harrie, een jaar geleden mijn e-Learning Waterstof certificaat behaald en mag dus vol trots zeggen dan ik ook deze kennis beheer. Voor alle vragen omtrent waterstof kunt u altijd bij mij terecht!

Onze voorraad!   Contact

 

Een waterstofauto is de toekomst

Om de CO2 uitstoot te verminderen en niet meer op benzine of diesel te rijden is waterstof een van dé beste oplossingen voor een beter milieu. Maar wat zijn naast een verlagende uitstoot nou nog meer voordelen van deze soort brandstof?

1. Duurzame energiebronnen

De productie van waterstof wordt verkregen via natuurlijke bronnen in onze eigen Noordzee. De opgewekte energie kan gemakkelijk opgeslagen en vervoerd worden zonder enkel gevaar. Omdat er bij het opwekken gebruikt wordt gemaakt van duurzame energiebronnen zoals de zon en de wind kent deze manier van opwekken geen nadelige emissies.

2. Snel tanken

Auto’s die op waterstof rijden, zoals de Toyota Mirai, kunnen zeer snel tanken. Binnen enkele minuten zijn de tanks volledig gevuld. Echter zijn er nog niet overal in Nederland tanks te vinden, maar er wordt hard aan de weg getimmerd.

3. Grote actieradius

Met een volle tank is het makkelijk mogelijk om 600 kilometer te rijden. Echter is het gebrek aan tankstations wel een ding om rekening mee te houden.

4. Lage kosten

Het rijden van een waterstofauto brengt financieel ook vele voordelen met zich mee. Zo betaald u 0% wegenbelasting. Heeft u recht op een milieu-investeringsaftrek van 36% en een vervroegde afschrijving van de investering tot maximaal 75% van de aanschafprijs.

5. Autoservice Klumpers

Bij Autoservice Klumpers in het Hof van Twente – Goor maakt u een proefrit in de auto van de toekomst! Wij komen graag langs bij u en vertellen u meer over een waterstofauto. Bent u nieuwsgiering geworden? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0547-272727 info@autoserviceklumpers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0547-272727

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×