Uw mening telt!

Uw mening telt! Bent u tevreden over onze service en/of over onze uitgevoerde werkzaamheden? Klanten beoordelen ons met een 9,7! Daar zijn we erg trots op. Ook uw mening doet ertoe! We horen het graag.

 

Flexibel en duidelijk

Voor ons betekent klantvriendelijk: flexibel zijn! Schikt het u niet om de auto te halen en te brengen voor onderhoud of een reparatie, wij zorgen ervoor. Heeft u vervangend vervoer nodig? Ook dat is geen probleem. U blijft mobiel als de auto bij ons in de werkplaats staat.

 

Klantvriendelijk betekent ook duidelijkheid. Wij hebben voor beurten en veel voorkomende reparaties vaste prijzen. Extra reparaties overleggen wij altijd met u, zodat u weet waarop u kunt rekenen.

 

Hoe klanten over ons denken:

  • “Super goede service! Gewoon een goede garage met verstand van zaken.”
  • “Kom al jaren hier voor APK/onderhoud. En afgelopen maand hier een auto gekocht top auto. Service is top en heel klantvriendelijk.”
  • “Nadat ik erachter kwam dat er iets niet werkte, kon ik gelijk terug komen en werd het gemaakt.”
  • “Een fijne auto garage. Goed overleg, goede service. En de occasion die we hebben gekocht rijdt heerlijk. Een eerlijke onderneming.”
  • “Grote beurt en cruise control ingebouwd. Werkt perfect. Zeer tevreden.”

 

Geen kleine lettertjes

Wat ook onder onze vorm van klantvriendelijkheid valt, is een goede uitleg van de factuur. En door eventueel de vervangen onderdelen te laten zien, zodat u weet wat er aan de auto gedaan is. Transparant, geen kleine lettertjes.

Service en kwaliteit

Onze team in de werkplaats gaat geen uitdaging uit de weg. De werkplaats is van alle gemakken voorzien, onze monteurs zijn up-to-date geschoold en zorgen gewoon dat het voor elkaar komt!

 

Eigenlijk is klantvriendelijkheid niet zo moeilijk: denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

 

Uw mening telt!

We laten nu standaard een beoordelingslink achter in onze mail. Wilt u ons daar of hier laten weten wat u van ons vindt? We stellen uw mening erg op prijs!

 

Loop gerust binnen in onze werkplaats, het team van Auto Service Klumpers staat voor u klaar! Online of telefonisch (0547 – 272727) een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0547-272727 info@autoserviceklumpers.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0547-272727

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×